Post by diomicrimefi on Mar 15, 2022 8:00:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ unlock (more primogems) ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Attack: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
כיף לשחק אבל זה בעצם מחולל מודעות. ולמרות מה שכתוב לשלם כדי לקבל VIP לא הופך את זה ללא פרסומות.
Galaxy Attack (Premium) Arkādes spēles tph
אני תקוע ברמה 42. אני לא מרגיש מספיק חזק לגבי המשחק הזה כדי לשלם כדי לנצח.
אני מנסה לשדרג, אבל זה שולח רק PENDING. לא השתדרג בכלל. רק בהמתנה.
המשחק קצבי וממכר, הוא שומר אותך על האצבעות.
הרבה תלונות על פרסומות. אני מסכים שהם מעצבנים. עם זאת, אני מתקין מחדש את המשחק הזה אחרי שנה או שנתיים משם, כי אני זוכר שזו דרך מהנה מאוד חסרת מוח להרוג קצת זמן. מעולם לא רכשתי דבר והגעתי די רחוק; למרות שזה נשמע כאילו יש תלונות לגיטימיות על התאמת PvP וכמה באגים, המשתמשים שאומרים שאי אפשר לנצח בלי לשלם טועים. סגנון המשחק הזה פשוט קשה מאוד ברמות גבוהות
מה קורה עם המשחק הזה עכשיו?😡😡😡😡מאז העדכון האחרון, אני חווה פיגור קיצוני במשחק. די מתסכל שכן זה גורם לי לתקוף במהלך המשחק. עדיין לא יכול לשחק PVP אפילו עם חיבור wifi טוב. פרסומות פועלות בסדר אבל לא יכולות להתחבר כשמשחקים במצבי מרובה משתתפים. קורס קבוע
日杂相机 Fotoqrafiya kbvr
Galaxy Attack (Premium) Arkade vuep
לא נותן לי לשחק Pvp. כל הזמן אומר שאני צריך לעדכן. עודכן, עדיין לא יכול לשחק ולהמשיך לקבל את הודעת העדכון.
משחק 5+ שנים, לא טכני מדי אבל משהו שכיף לשחק בו. הרבה אתגרים שונים. או כמובן, כמו בכל המשחקים, הזרימו קצת מזומנים לתוכו ותוכלו לראות את הכוח והנקודות שלכם נוסקים!!! לקחתי את המסלול הזול וזה עובד בשבילי.
יש דברים שלעולם לא משתנים וכנראה ששיפור המשחק הזה לא בא בחשבון. אנחנו לא צריכים יחידות חדשות (כמעט לא מגיעות), אנחנו צריכים שתשפר את אלגוריתם ההתאמה. לא מקוון או מקוון, זה סוריאליסטי לשחק, גם אם אתה מוציא כסף כדי להשיג את היחידה הטובה ביותר, זה לא יספיק כדי לנצח.
מאז אותה סקירה הגעתי להארה חדשה. הצטרפתי לשבט שפשוט מתנדנד ולוקח. המשחק והמיומנות שלי מהנה מהמשחק לרמה גבוהה יותר. אם אתה משתעמם או מבולבל מדי עם o מציע להצטרף לשבט טוב ותראה צד אחר. טוב עכשיו זה היה בזבוז זמן. שנה של בניית הדרגה שלי ו-cp ו-exp. רק כדי שהכל יימחק. לא משחק באותם שחקנים מדורגים כעת. עכשיו זה נגד שחקנים עם כל הסקינים, כל השדרוגים והרחפנים המשודרגים.
BEST ARCADE SHOOTING GAME. Save the Galaxy from alien swarm attack. Challenge PvP with your friends. Earth's last hope is in your hands, take control of the
זה משחק טוב אבל העלות עבור השדרוגים היא סחטנית. חלקו את העלות ב-10 ותקבלו הרבה יותר לוקחים. המשחק לפעמים מגמגם אם יש מעט או אין אות.
גדול!
איבדו 70+ קריסטלים! הם מקשים מאוד להשיג אותם והם פשוט נעלמו! חורים מקשים על השגת ספינות טובות. לאחר מכן, כאשר אתה כשיר אבל צריך לשמור את אבני החן המטופשות שלהם, הם רואים אותך שוב כבלתי כשיר וגורמים לך להשלים עוד 12 רמות קשות במיוחד. זה BS, משנה את המשחק כדי להקשות לפני שתוכל לקבל תגמולים!!
ממכר, מהנה, קל לשליטה. אני באמת אוהב את זה
או קאי
Galaxy Attack: Alien Shooter Arcade lxa
משחק כיף נורא
אני נותן לזה 4 בגלל חוסר הדמיון עם החלליות.. בטח יכול היה להיות יותר עם מגוון גדול יותר
השג את Space shooter Galaxy attack Speeder - Microsoft
זה משחק ממש מהנה אבל המפתחים של המשחק הזה לא מצליחים לתקן אותו משחקים כבר כמה שנים ואני יכול להגיד לך שזה הרבה שיש למשחק בעיות קבועות ואפס תמיכה. הוצאתי הרבה כסף על המשחק הזה ומעולם לא הצלחתי לקבל ולו תגובה אחת להודעות הרבות שלי שנשלחו אליהם. לא הייתי ממליץ.
Очен хороший игра
כיף גדול, אני לא יכול להפסיק לשחק את המשחק הזה. תזכיר לי את המשחקים הישנים והטובים אבל יותר טוב!!!
זה היה משחק נהדר בהתחלה עד שהטלפון שלי ביצע את העדכון האחרון שהפך את האפליקציה לחסרת תועלת. שום PVP או עולם או כל אתגר סופר אחר לא עובד יותר. נא לתקן ואז כוכבים יעלו. לא יכול להשתמש באפליקציה יותר.. זה אומר לא יכול PVP לא יכול לשחק אתגרים. אומר לעדכן כדי לשחק.. זה מעודכן. עדכון: עדיין אין שימוש ב-PvP או באתגרים כלשהם לצורך העניין. עדכון עדיין צץ. תודה. חסר תועלת בשלב זה.
מגניייבבב
השימוש במשחק עובד מצוין. אבל אחרי העדכון האחרון (עדכון טלפון או עדכון משחק), המשחק קופא וקרוס יותר ממה שהוא מסוגל לשחק.
אששששש
👍
ממליץ
הורד באבלס APK 13.2.8 אנדרואיד בחינם
אל תשחק. שלם, שלם, שלם, ואז שלם עוד כדי לצפות בטונות של מודעות כל הזמן. משחק מהנה עם PVP ייחודי. מפתחים חמדנים. קנה ספינה ואז צריך לשלם עבור טונות של שדרוגים כדי שיהיה ניתן לשימוש. SPIN WHEEL וגלגל סיבוב מיני מוצמדים נגדך כדי לגרום לך לשלם. Ship Pilot אמור לתת לך % זהב נוסף. רצתי את המתמטיקה. זה בערך 2/3 כמות. מתרסק כל הזמן. ואתה יכול לאבד התקדמות כשזה קורה. עושה לך ארוחת ערב מטורפת. אתה מקבל תגמולים במשחק עבור משחק דירוג 5 כוכבים.
... Mow My Lawn; Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games; 2 Player games : the Challenge; Pro Builder 3D; Galaxy Attack: Alien Shooter
Galaxy Attack: Alien Shooter Arcade cfso
נרטיבי - היש הטכנו - Video Games Research - doczz
עדכון מבאס. נסה לשחק וברגע שזה הולך לטעון מגפיים אותי אי פעם. ניקה את המטמון וכוח עצירה ואותו דבר
sitemap-7.xml
Alien Invaders Chromecast game - אפליקציות ב-Google Play
סוף סוף מחליט אחרי שנתיים להפסיק לשחק את המשחק הזה. תמיד קורס, ABI יצר קשר מספר פעמים אבל זה נמשך יותר מדי זמן. בקושי מצליח להשיג משחק אחרי 10 ניסיונות. כל עדכון ל"תיקון באגים" רק מחמיר את המצב. בבקשה, ABI אל תשיב עם צור קשר באופן פרטי כי יש לי, במספר פלטפורמות אבל קיבלתי אפס עזרה. שלחתי סרטונים, צילומי מסך, הודעות, שלחתי נתונים ל-Google Play וכלום. תאמין שאם יקרה משהו למשחק שלך בלי קשר למשהו אף אחד לא יעזור
שחק את זה כל הזמן. זה כמו משחק ישן בסגנון ארקייד עם הרבה אנרגיה ודרכים לשחק.
זה משחרר יותר מדי לוקח יותר מדי זמן לעדכן אז זה עדיין קופא והוא כל הזמן מבקש ממני לעדכן ואני לא מקבל את כל התגמולים שלי כשאני צופה בפרסומות החוזרות ונשנות זה לא עודכן היום וזה התחיל את הכל הדרך חזרה להתחלה אז אני אסיר את זה
משחק טוב. החברה הופכת משחק טוב לרע. הלוואי שחברה אחרת תבנה משחק כזה ותציע אותו במחיר סביר. המשחק הזה בנוי כך שלא ניתן לשחק בהצלחה מבלי לקבל ספאם בפרסומות ולהסתבך בניסיונות לגרום לך לרכוש שדרוגים במחירים מופלגים. אני לא צוחק, נראה שהמשחק הזה בנוי כדי לחלץ בהדרגה בין 100 ל-1000 דולר מכל משתמש. בזמן שאתה משחק תצטרך להתעלם כל הזמן מההצעות שלהם לשדרוג עבור $$$$$
טוב לשעות הפנאי
אחלה משחק
ממכר מאוד!! אני שחקן Vip 12 ויש לי כמה בעיות טכניות עם המשחק! זה לא נותן לי את 1000 נקודות השבט ו-200 השבט הזהב מדי יום? אני משחק מדי יום ונכנס כל יום! האם אתה יכול בבקשה לעזור לי עם הבעיה הטכנית הזו במשחק Galaxy Attack: Alien Shooter?
מתרסק למטה
אני משחק בזה כבר 3 שנים, הלוואי שישלחו עוד קודים לדברים בחינם. קצת כמו תודה ששיחקת...והוצאת כסף חחח
מציון
אני מאוד אוהב את המשחק הזה נתתי 2 כוכבים כי שילמתי 4.99 עבור 20 קריסטלים ומעולם לא קיבלתי אותם. שלחתי דוא"ל לתמיכה פעמיים ללא תגובה. אני רק רוצה את הקריסטלים שלי או החזר כספי.
זו הונאה! זה מבושל לחלוטין כדי לגרום לך להפסיד. זה למעשה משחק די טוב אבל הוא מאבד את הנקודה שלו ככל שמתקדמים. המצבים המקוונים של השחקן נגד השחקן הם מזויפים לחלוטין, אתה מתמודד נגד הבינה המלאכותית שלהם ואתה פשוט לא יכול לנצח. אזהרה לשחקנים עתידיים: אל תוציא כסף עם המשחק הזה. הונאה מוחלטת!!!
Galaxy Attack: Alien Shooter Arkada hbo