Post by diomicrimefi on Mar 15, 2022 7:57:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код за генератор злато ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Играта е страхотна, има нужда от някои подобрения с включване и изрязване на звука
Измина един ден, откакто играта внезапно спря да работи; Вече се свързах с вас по имейл, но нямам отговор. Съобщението за грешка е "Не мога да обработя заявката - лош код за отговор на сървъра: WRONG_COMMAND_ORDER" и се случва веднага щом вляза онлайн; бихте ли ми помогнали с това? Мисля, че е свързано със сървърите за игри, а не с моето устройство; изчистването на кеша обаче не беше полезно.
Супер е
Bad Piggies Slagalice rvjg
Проблемите с играта ви продължават да се зареждат преди онлайн игра
Modern Warplanes: PvP Warfare ஆக்ஷன் wmxz
Преди ми харесваше тази игра, но изведнъж стана заплащане за победа и всеки мач, който играя сега има някой, който използва най-много оперативни оръжия и самолети, няма нужда да казвам, че винаги печели. Колко жалко, че играта беше толкова забавна.
Бях изгонен преди и в Hope's, за да мога да го заредя и да играя отново. Рекламите може да са малко и ми се струва, че мачът за битки със сигурност не е равен. Но в реалния живот познайте какви войни са спечелени от по-добрия отбор. Така че сега започвам да изтеглям.
Тази игра е наистина страхотна. Има наистина много видове уникални самолети. Но играта е малко кратка. Няма нива, което ме ядосва. Моля, направете тази игра малко по-голяма и по-реалистична. Вместо да актуализирате тази игра, направете нейната друга част, Mordern Warplanes 2.
Наистина си мислех, че след актуализацията тази игра ще бъде по-добра. Изглежда, че е същото. Рекламирайте всеки край на играта и винаги показвайте реклама, за да купите това и това, за да получите това, както вече казах не преди минута и ще се върне отново. Пуснах музика и се появи реклама! Колко готино нали? Както казаха други, това е игра "плати, за да спечелиш". Освен това има проблем с контрола. Не инсталирайте, няма промяна в това. Бих оценил 5, ако беше по-готино от преди, но изглежда като току-що добавени карти и събития.
Пълна скръб
Играта е забавна, но е много смляна. Мисля, че трябва да е по-реалистично. Добавете повече изгледи като изглед от пилотската кабина, направете по-добро заключване и контрол на газта. Контролите също се движат от време на време. Единственото, което ме разстройва е цената на 3-те "неизвестни бойци". 99 долара!?!?! На мобилна игра!? Дори War Thunder не таксува толкова много за едно превозно средство. това е твърде много за мобилна игра. Допълнително съдържание като това не трябва да е повече от 15 долара за мобилна игра. 99 долара е измама.
Супер
Първоначално тази игра е любимата ми игра и след известно време похарчих малко пари в това, за да повиша класа, но отново след известно време изведнъж вече не мога да играя тази игра, защото се казва, че в момента има две устройства, работещи с това приложение едновременно и хаквам ли или нещо, моля, бързо оправете този проблем. Мразя да харча парите си само за тези проблеми
Бих му дал 5 звезди, ако имаше начин за възстановяване на предишни акаунти! И ако не беше толкова трудно да се получи сребро, селско стопанство от 2 месеца все още нямам 1 милион сребро. Самолетите струват твърде много. Почти си струва да спечелиш.
Много добра игра, която някога съм виждал, но проблемът е, че самолетите са много скъпи. Моля производителите да направят малко по-евтино. от друга страна играта беше много добра графиката е страхотна и левиатанът беше превъзходен Искам обяснение от gd company
Надявам се, че можеш да летиш... Ако не, ще научиш ИСТИНСКИ бързо... Тази игра (sim?) е като добра книга, която просто не можеш да оставиш... Лесни контроли, куп различни самолети и ракети и оръдия... АКТУАЛИЗАЦИЯ: DEVS, Трябва да изтриете SR-71 Blackbird, НАЙ-ДОБРИЯТ самолет, създаван някога, от тази игра, от уважение към Lockheed и Kelly Johnson... Това не беше изтребител, имаше без оръжия и никога не е летял в никакъв вид битка... Освен това НИКОГА не е бил свален... Разузнаването беше това е единствената мисия...
Първо, не можем да променим скоростта си. Второ, той е безумно изостанал. Трето, почти винаги продължава да иска разрешение за микрофон в мултиплейър.
Бих дал на тази игра 4/5, защото в момента има изключително добра графика за мобилна игра! Геймплеят е страхотен, просто бих искал да предложа някои промени като: 1) Може ли да се улесни събирането на фрагменти от ракети и самолети, вместо да се плащат огромни пари? 2) Печеленето на злато трябва да бъде по-лесно. 3) Ключовете за отключване на специални случаи трябва да се дават винаги, когато играете страхотен TDM с добро количество убийства.
Добре за начинаещ. Защото не ни предоставя много по-реалистични действия от способностите на самолета или ракетите, които той е предназначен да носи. Всички самолети са почти еднакви с изключение на тяхната скорост и издръжливост. Всички ракети са едни и същи, с изключение на способността им да повредят. Имам предвид, че има разлика между ракети въздух-въздух и въздух-земя. Освен това някои самолети са построени да бъдат стелт, така че да носят ракети във вътрешния си оръжейен отсек. Всички самолети не се движат като другите. Моля, направете го по-реалистично.
Здравейте, променям ревюто си Бях играч на 23 лв. Купих xm-21 за 99$ два дни по-късно акаунтът ми започна на ниво 0 без нов xm-21, който имам току-що за закупен, на всичкото отгоре другите пропускат покупки. Свързах се с вас по имейл, но все още никой не ми се е свързал. Добре, изпратих разписката си и приложих моята средна оценка
Мразя го след актуализацията, целият ми напредък в играта е загубен. При контакт с поддръжката ме обвини, че съм допуснал грешка или грешка при запазването на играта. Не, играх играта повече от 18 месеца и никога не е имал проблем до тази актуализация, където беше пълна с реклами и абсолютно всичко струва повече и ако не е струвало преди, със сигурност го прави сега. Играта продължава да ми казва, че имам по-голямо игрово изживяване в ОБЛАКА Избирам го и нищо не се случва ... никой няма да ми отговори🤔🤪 0 звезди
Геймплеят е доста по-ниски, тъй като се повтаря. Но все пак е доста забавно. Определено препоръчвам, тъй като може да работи и на редица телефони от нисък клас. Също така ми се иска да добавят A-10 Thunderbolt, знам, че не е направен за кучешки битки, но би било доста забавно да летя с такъв.
Modern Warplanes: PvP Warfare የእንቅስቃሴ musy
Би било най-добре да добавим приятели и да ги поканим да играят с гласов чат, също така да имаме бутон за опресняване за намиране на стаи, за да улесним намирането на конкретни стаи в секцията (вашата игра).
Изваждам 3 звезди, причината е, че вече не мога да играя онлайн и изпитвам този проблем откакто актуализирах играта. Мислех, че проблемът е моята интернет връзка, но разбрах, че не е това. Без значение колко бърза е моята интернет скорост, тя просто не се свързва, но показва броя на хората онлайн, но все още не мога да играя. Натисках бутона „онлайн TDM“ завинаги. Моля, опитайте се да отстраните какъвто и да е проблем. не съм доволен.
Това е най-добрата игра със самолет досега, но не мога да играя онлайн. Играта казва, че не съм свързан с интернет, но всъщност съм, мога да чатя, да гледам реклами, мога да правя всичко, но не мога да играя онлайн.
Това е лошо, играх това преди 8 седмици, но изтрих, защото проблемът е „не мога да се свържа със сървъра“, проверих моя wifi, но работи добре, моля, поправете го.. :,-(
Страхотна игра, наистина харесва изживяването. Но можете ли да създадете повече врагове в оцеляването, освен корабите и други самолети, като танкове и също повече карти, които ще бъдат наистина епични Благодаря.
Спомням си, че играх, тъй като беше забавно, но сега. Графиката е ужасна и не мога да играя играта без да изоставам като луд и сега изглежда, че не мога да избягаш от ракети, защото сигналните ракети не работят. Те също така отнеха някои функции, като например, когато обядвате ракети от вашия самолет, можете да ги видите как излитат и те не са там (на вашия самолет), докато комплектът от ракети не е готов. Моля, върнете ги обратно.
Хей.. Тази игра е добра. Моля, добавете X-15, Su30, Amca, F-4, F-111. и т.н. И добавете безплатен режим, в който можем да летим с всеки самолет, който искаме, без пари, но няма да даде никакъв XP. Моля, добавете още врагове като танкове, пехота. И добавете специална способност за всеки самолет, като за стелт самолет. Активирането на стелт режим ще скрие там етикет с име. За бързи самолети системата за последващо горене ще се включи. И добавете AAA. И да.. Тази игра е богът на всяка бойна игра.. Тя е като DCS за мобилни устройства. Благодаря на екипа на разработчиците, че направи тази игра.
Опитах го за няколко мисии, но това беше всичко, което можах да взема, тъй като не можах да намеря никакви настройки. Не можах да изключа музиката или звуковите ефекти и най-досадното не можа да обърне контрола на полета. Съжалявам, че натискането нагоре, за да се издигне, е противоположно интуитивно и беше повече, отколкото можех да понеса.
Загуба на време имам предвид, че ниво 1 играе срещу 25 лв., като той има пълен предварителен самолет, който не е на път, всичко, което искате, са пари и толкова много реклами
Играта е много добра и реалистична, но разработчикът трябва да осигури поне 2-3 типа тежки ракети, използвани в един самолет и трябва да осигури уникална маневреност според модела на самолета и някои повече функции..... Също така всеки път, когато купувам нов самолет Или ракета тази игра ме постави в битка със самолет от по-висок клас вместо в същия клас и това е нещо много неоправдано.... Най-малкото разработчикът трябва да осигури време, за да се насладите на текущите нива и пакети
Тази игра е добра. Но след като преминете ниво 9, трябва да похарчите истински пари за него, в противен случай ще загубите, независимо от причината, поради която другите играчи имат по-добри самолети от вас. А премиум акаунтите имат много голямо предимство, тъй като се повишават по-бързо и отключват по-мощни оръжия по-бързо.
Страхотна игра на симулатор на война, НО...не е балансирана. Искам да кажа, че трябва да има система за класиране, така че играчите с висок ранг да не могат да се смесват с по-ниски. Играчите с висок ранг имат предимство в оръжията и самолетите. Те не трябва да се противопоставят на играчи с по-нисък ранг, които имат оръжия и самолети от по-нисък клас. Играта трябва да бъде балансирана за честна pvp игра.
физическият двигател е шега контролите са нереалистични и изключително неудобни. РЕДАКТИРАНЕ: физическият двигател е аркаден, не реагира на въздушна скорост/структурни ограничения като реактивен самолет или дори самолет, по-скоро просто реагира на въвеждане. Аз също не можах да направя пълен цикъл по някаква причина самолетът просто искаше да остане вертикален. Тази маневра за "бърз завой" трябва да бъде отменена или да се случи на повече разстояние/време. По принцип няма физически двигател... Бих погледнал игра като Airline Commander например
Добра игра, няма сюжетен режим за един играч, който да е малко разочароващ.
Не съм спрял да играя тази игра. Реших да актуализирам рецензията си за него. Все още се срива по средата на играта. Ако се срине, докато играете в режим HQ, влизате отново в играта и напредъкът ви не е запазен и трябва да изчакате още 3 часа. Поправете това и това е приложение с пет звезди!
Най-гадната игра, която съм играл
Много лоша нова актуализация. Самолетът се блокира за една цел и не може да бъде преместен. Това причинява проблеми с маневрирането в ситуации на множество играчи. Освен това ракети като c25 трябва да се изстрелват незабавно при леко докосване с пръст. Трябва да докоснете бутоните за огън няколко пъти, когато ракетата е готова. Все още няма огън. Моля, премахнете функцията за заключване.
Много добър Само няколко големи неща трябва да бъдат добавени (1). Радарната система трябва да бъде в положение, в което трябва да се вижда лесно по време на критична битка и също така трябва да показва входящи ракети, защото в тази игра не мога да видя какво е на опашката ми, особено ракетите (2) ракетите трябва да са малко повече лесен за избягване (3) опитайте да добавите изглед от пилотската кабина (4) опитайте да добавите нова настройка, експертни контроли за примери в играта fox one специални мисии, това ще направи въздушната битка по-реалистична.
Използването на множество функции е безполезно. Сигналите и други мерки за противодействие са безполезни. Освен това функцията за преобръщане е толкова периодична, че не съществува. не препоръчвайте тази игра за повече от час на летището.
Страхотна игра. Има нужда от по-добро съчетаване. Аз съм играч на високо ниво .... няма тръпка да се сблъскваш с нови играчи плюс това съсипва играта за тях. Надявам се да оправите съвпаденията, но освен това... Никой и имам предвид НИКОЙ не е правил такава и страхотна игра за бойни джетове. Продължавайте с отличната работа.