(Android/iOS) Stickman Battle 2021: Stick Fight War otključati izdržljivost
Feb 12, 2022 8:00:52 GMT -5
Post by ellanririver on Feb 12, 2022 8:00:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se s 5 zvjezdica, ali vidio sam kako osobe ponekad ovo ocjenjuju 1 zvjezdicom, to smo ja i moj brat i sestra igrali bismo ovo cijeli dan i noć i sve što vidimo je rat stickova 2020.
Ako ne gledate oglase, ne možete prijeći razinu 12, bez obzira što radite. Dao sam da je kopljanik umro od mačevaoca. I nitko ne štiti strijelce. Druga igra, stickman legacy, koju zapravo možete završiti cijelu igru za otprilike sat vremena, čak i bez dijamanata. U drugoj igri možete dobiti sve nadogradnje za sve likove za vjerojatno 2 sata. Sada je ta igra prekratka, ova igra se previše reklamira. Ne postoji dobra igra s štapom. Sve igre s palicama služe za gubljenje vremena.
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi agg
Vrlo dobro stanje i mogućnosti kupnje za
koristio istu sliku za aplikaciju kao legende o ratu s štapovima za 1 2 ne možeš kontrolirati igrače. 3 igra ponekad poludi kada imate više od 15 boraca bilo koje vrste i oni počnu letjeti posvuda čak i kada nisu napadnuti. 4 ovi likovi izgledaju kao da su nacrtani MS bojom, a zatim obojeni bojom ostavljeni na suncu da se peku na cesti. 5 likovi iz ovog ili onog razloga teško pronalaze neprijatelje i obično se udružuju na 1 neprijatelja i trče u bazu nakon
Barbi Jdkri Nkfhrirbirn iz li Barbi iz vi ribrig mm d Hirurgija ušiju da ti uvijek trimer FS Fak YouTube
Ne igram ovu igru, ali ovu igru izgledam jako dobro
Super igra, ali previše oglasa, nakon svake razine postoji oglas, nemojte držati previše oglasa
Super je, sviđa mi se igra, zabavna je
Igrajući ovu jeftinu ispravu natjeralo me da se vratim i ponovno pobijedim original, pa valjda hvala na tome. I za razliku od drugih recenzija, ja sam zapravo mogao igrati igru budući da imam softver koji blokira oglase - još uvijek igra smeća.
Igra je dobra, ali samo su kopirali naslijeđe stick war i ne mogu kontrolirati nijednog igrača rudari su spori i kada sam pokrenuo igru zbog toga sam potrošio sve svoje dragulje na diva, a najgore je što se moji neprijatelji ponašaju jako glupo oni samo nastavljaju napadati ne brane ni svoj kip, osim svega toga igra je vec glupa (dosadna)
U redu je, ali čini se kao otkinuto od drugog, jedina dobra stvar u vezi s tim je da mi se drugi sviđa i dobivaš beskonačne nadogradnje u određenoj kategoriji
Stickman Battle - Zabavna i zarazna mobilna igra stickman fight koja sadrži elemente za postizanje strateških igara igrajte borbu s štapom
Hehehehhahahahaha ova igra ima čudne greške jer kad se neprijatelj sakrije onda se braniš onda počnu napadati hahaha cool😎 ova igra je više cool neke jeftine nadogradnje drže tu stvar čovječe nema puno reklama jako jako impresivno👍 nadam se da će vam se svidjeti moje povratne informacije 👌 također se držim muške stvari za
Možete li nam barem dopustiti da glumimo likove, ali samo jednog po jednog
Hm, da, želio bih prijaviti igru u svom simulatoru gledanja oglasa. Ozbiljno gledano, postoji daleko bolja stickman battle igra s malo ili bez reklama. Svatko tko gleda reklamu dok igra igru dobiva ogromnu prednost u igri do te mjere zašto biste uopće kupovali svoje trupe. Imam dobre i loše vijesti: Dobre vijesti: Treća igra se ne isplati pobijediti! Loše vijesti: Ova igra je sat za igranje. Gumb oglasa je svugdje gdje idete kako bi mogli dobiti tih slatkih 14 ¢.
Ovo je super i volim ovu igru i ovo je tako super preuzmi je sada, ali mislim da je to samo malo stara igra zato dajem 3 zvjezdice
Dat ću joj tri zvjezdice jer ne mogu preuzeti kontrolu, moram reći da je ova igra prilično dobra. ova igra je samo pljačka štap war: naslijeđe
Deinstalirano. Bug posvuda, stickman nikad ne brani i puca na neprijatelja koji dođe do statusa. Stickman samo stoji tu i ne radi ništa haha. Čak i neprijateljska samo 1 trupa mogla bi ubiti mojih 20 vojnika (što je neaktivna greška)
Jeftini ispravni, originalni (Stick War: Legacy) je puno bolji.
Dobar je 😊 Svidjelo mi se
Previše oglasa
U redu je, ali zašto se borba košta? To je glupo.
Airplane Chefs - Cooking Game Pelihalli txsj
Voljela sam ovu igru sve dok nije izbrisala sav moj napredak od razine 39 do razine 1 ☹ pa je nažalost neću ponovno igrati
Oh, toliko je reklama da sam imao hrpu grešaka u prvim trenucima svaki put kad pokušam igrati ovo samo greši pa ne mogu ni reproducirati pa sam jednostavno odlučio izbrisati 😅
Ova igra je rip-off druge igre pod nazivom Stick War Legacy, ova igra nije dobra ne sviđa mi se na primjer; previše reklama je dosadno i jednostavno nije zabavno, mislim da ne možete ni odabrati razinu koju želite igrati! Grafika, igranje je sve ukradeno iz Stick War Legacyja...ova igra je mogla biti dobra, ali jednostavno nije za mene..
Puk njih koji kažu da je ova igra jeftina
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi agg
Igra je prilično cool s ubijanjem i u redu je, igraj je ako želiš nije me briga
Poput originalne igre, ali s velikim poboljšanjem animacije i igranja
Ovo je tako cool
Prestao sam da volim seriju stick war i sve tu igrice za strategiju koja je uključena, AMD. Mislim da je sigurno reći da je ova igra posebno najbolja jer igraču pruža beskonačnu zabavu bez ograničenja koliko bitaka možete voditi i koliko puta možete nadograditi svoje trupe 10/10 voleći ovu igru do sada.
Zašto ne mogu gledati reklame? trebate 2 popraviti to n ideju da 1 ima 2 gledanja oglasa prije nego što može primati svakodnevna potraživanja
Nije super zabavno
5 zvjezdica i napravite još i više plz. I puno novih 🆕 nadogradnji. itd.
😀
Oglasi puno i puno oglasa
Tako cool, ali nešto nedostaje
prva utakmica je bolja