Post by ellanririver on Feb 12, 2022 7:54:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závadové mince ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Zábavná kreativní hra, ale ve hře je malá chyba. Uložil jsem si svůj postup a zaměstnával se svým životem, a když jsem dostal příležitost si to zahrát, celý můj postup byl smazán a musel jsem začít znovu. Omlouvám se, ale odinstaluji to, protože to je můj problém, takže to prosím opravte dříve než později, protože mě to baví.
Moje sestry a já tuto hru opravdu milujeme. Je to dobrá hra na hraní, když nemáte wifi a nemáte co dělat. Jak již bylo řečeno, nová aktualizace je skvělá, ale je v ní spousta chyb... Každopádně některé návrhy na nové věci jsou: květiny/dekorativní rostliny, truhlíky (pro okna) a byla by to skvělá výzva, kdyby existovaly piráti. Děkujeme za vytvoření této hry!
Tuhle hru mám už přes rok. Hrál jsem každý den bez problémů, ale od této poslední aktualizace nemohu hrát. Možnosti domovské obrazovky se nezobrazují, jen v dálce vidím svůj raft.
Je to skvělá hra. Jakmile na to přijdete a začnete stavět, bude to snazší a bude zábava hrát. Všichni na tom odvádíte dobrou práci a zatím jsem nenarazil na žádnou chybu a běží opravdu hladce, pokračujte v dobré práci a můžete mít týden volna lol...
Užil jsem si spoustu legrace, vše, co k nim chci dodat, je konec, a pokud existuje, hraji dva dny a neviděl jsem jedinou reklamu, je to nejlepší věc, kterou jsem kdy hrál, jsem jen šílená kreativa není zadarmo a na ať nám hra dá během hraní perly, abyste nemuseli platit
Survival on Raft: Multiplayer Simulation dzr
Pěkný
Zábavná hra! Ale hrál jsem jen asi týden a půl a už jsem na úrovni 25 a odemkl jsem všechny řemeslné předměty. Buďte rádi, že uvidíte více věcí k výrobě, jako jsou jiné zbraně, brnění, plachty pro váš raft, kotva. Možná samostatný menší člun a pádlo, abyste mohli prozkoumat oceán kolem vás, možná najít ostrov nebo tak něco? Idk jen pár nápadů lol, bude hrát dál, doufám, že v budoucnu uvidí nějaké další aktualizace!
Ok hra. Bylo by lepší, kdyby nebylo tak těžké se pohybovat. Když žralok zaútočí na můj člun, má více času na útok, než já musím reagovat, protože moje postava se nezblázní POHYBOVAT!! Naučil jsem se držet na nejvzdálenější části svého voru nic jiného než dřevo. Vsadím se, že je to lepší počítačová hra než zatracená telefonická hra, ale můj počítač je právě teď mimo. Plánuji vyzkoušet verzi pro PC, až bude znovu fungovat!
Hra je dobrá ale když něco nového postaví nechápu jak to funguje
Idle Arks: Build at Sea કેઝ્યુઅલ xdue
Super hra podoba se hodne raftu takze super Super hra, dekuji!
Vážení vývojáři, toto je opravdu dobrá hra, ale je těžké shromáždit spoustu hadrů. Možná můžete přidat recept na výrobu, jako jsou třeba 3 houby nebo tak něco, nebo jen usnadnit hledání a sbírání hadrů. Protože jsou klíčovou součástí craftingu. S pozdravem-nathan (editovat) ne, nejsem boomer
Moc mě to nebavilo
Skvělý koncept, stále velmi zabugovaný. Měl jsem spoustu problémů s hraním hry, které jsem na začátku přehlédl, ale po měsíci hraní a ztrátě inventáře 3x uprostřed hraní mi přišlo zbytečné pokračovat ve hře, když můj postup byl neustále zastaven touto závadou. Doufám, že jednoho dne v budoucnu přeinstaluji.
Udělejte to prosím počítačově přátelské! Hraji na chromebooku a ovládání joystickem a tlačítky je tak těžké používat, přidejte prosím ovládání přátelské k počítači (jako W,A,S a D a místo tlačítek vytvořte klávesy na klávesnici, které můžete stisknout) A pak bych užijte si hru více.
Doporucuji tuto hru je to taky preziti na mori akorat by tam mohli byt pridany ostrovy hned by to bylo lepši
Zatím je hra velmi dobrá, ale nemůžete hýbat vorem a žralok je příliš agresivní, jakmile jdete do vody, přidejte také ostrovy a plachtu, takže ve hře může být více dobrodružství, pokud jde o cutscénu na začátku hry (přidejte prosím žralokovi další nástroje a předměty a pravidelné zdraví, aby nebyl neporazitelný, a dejte vám předměty, když zabijete více žraloků)
Je to docela základní hra o přežití. Jedinými nepřáteli jsou hlad, žízeň a žraloci. Snadno získat prkna a zeleninu. Výroba je zatím docela jednoduchá. Chtěl bych mít více zpětného příběhu k postavě, kterou hraji, možná, že se snaží vzpomenout si, co se stalo. Bylo by hezké umět vyrobit pádlo/veslo, které by nasměrovalo blíže k bednám. Možná si dokonce postavte malý vodní komas 🧭 .
Super hra prostě nepřestane bavit
Jako
Zatím se dost peru s ovládáním, ale vizuální styl hry se mi líbí. Hra mě moc baví.
Jsem naprosto uchvácen a tak překvapením z vývoje této hry. Přidal jsi zatraceně všechno, co jsme chtěli. Děkuju!! Vždy je co zlepšovat, ale akce a přidávání dalších věcí ve hře je úžasné. Jak již bylo řečeno, rád bych věděl, jak zbourat nežádoucí stavby, jako jsou zdi a co ne. Také nejsem schopen postavit kompletní dvoupatrový dům, protože nejsem schopen postavit stropy. Líbilo se mi víc, když jsme mohli postavit strop bez sloupů. Moc těžký.
Super hra ale je škoda že tam nejsou žádný ostravi ani tam není žádnej konec hry.
Docela příjemné, vzhledem k recenzím jsem od těchto her moc neočekával, ale nenechte se odradit. Vyzkoušejte to, je to docela zábavné, ale mému zařízení to vybíjí baterie poměrně rychle. Bylo by úžasné, kdybyste to pokračovali v aktualizaci, protože to má potenciál ^^
Skvělá hra Dal bych jí víc, kdyby bylo menu opravené, všechna písmena ke slovům jsou zmatená a nemůžu říct, kde jsou, jestli to dává smysl a přesun položky je těžký, neradi se hýbou a poslední věc by byla hadry tam téměř nemožné sehnat, a když jsou obvykle tam daleko, hru se nedá hrát, protože všechno vyžaduje hadry, dokonce i věci, kterými jsme, jasně by dávalo smysl použít lano Byl bych rád, kdybyste mohli věci změnit používat lano, ne hadry
Pěkná hra, ale vadí mi, že kreativita je tak drahá a neexistuje žádný jiný způsob, jak získat mušle
Tato hra je zábavná, ale je v ní několik problémů, jako například to, jak se metr žízně chlapů zrychluje. Pak nevím, jestli jsem v tomhle špatný, ale neumím chytit rybu. Nevím, jestli to dělám špatně, ale dostal jsem druhou šanci získat rybu nebo ji ztratit. Celkově ale dobré hry potřebují opravit a trochu změnit. Návod je také jasný.
Nejde mi multiplayer když napíšu id napíše to game not found.je to dobrá hra má dobrou grafiku akorát nevím jak udelat kajak ,ale doufám že na to přijdu
Hlášení několika chyb v aktualizaci z 28. února 2020: Interakce s květinovým záhonem neprobíhá. sázení semen, sklizeň plodin a po vytvoření nového záhonu přidání nečistot nefunguje. Velká pec má také stejný problém. Přikládání dřeva nebo vkládání syrových ryb nefunguje. Položky uvězněné v síti zdrojů lze přidat do inventáře jednou, ale prázdný objekt se poté ze sítě zdrojů neodstraní. Na poslední poznámku, oblíbené animace. A hlavně se mi líbil nápad se světlicí.
Když si uděláš vlastní vodu a já jsem ten pohár. Nemůžete to chytit moc pít, i když to je jeden z úkolů, nedovolí vám vzít si hrnek. Je to proto, že to vypadává, protože jsem hru třikrát znovu načetl, třikrát hrál novou hru a stále to nefunguje. Můj telefon je v pořádku a jedna ze zpráv galaxie je, že to nemůže být kvůli mému telefonu.
Survival & Craft: Multiplayer સિમ્યુલેશન ncdq
tato hra mě zaujala úvodem... a poté byla hra slušná, ale nyní jsem na úrovni 7 a hra se prostě opakuje; shromážděte nekonečné lidské zdroje plovoucí nad mořem, chraňte sebe i raft před 1 nepřemožitelným žralokem. grafika je dobrá, ale hra je teď prostě nudná. a co když mám maximální úroveň a stále dělám ty samé staré nudné věci, myslím, že můžete být kreativní s tím, co postavíte, ale tato hra je pro mě jen velkým zklamáním... sakra, alespoň přidejte deník
Pěkně udělaná a povedená hra s ovladatelností není problém a je to.zatím ten nejlepší raft na mobilu co jsem kdy hrál (bylo by dobře přidat multiplayer pro 2 nebo 3 hráče pokud už tam je tak se omlouvám za moji neschopnost).Doufám že se hra bude stále dobře směrem.👍
Zábavná hra, ale čert vás nutí zanechat recenzi, také neúměrné množství zdrojů, které získáte přes hadry, je docela otravné, mám tolik dřeva, mořských řas a šrotu, ale zdá se, že nemám dost hadrů. Obě tyto věci mě nutí ohodnotit hru nižším hodnocením, než bych si přál, aby byly lepší, přidat více hadrů a upravit, jak často žádáte hráče, aby aplikaci recenzoval, a budu hru hodnotit výše, protože by to stálo za to. vyšší hodnocení
Survival on Raft: Multiplayer شبیهسازی uvdd